Orthodontiepraktijk De Geest: Orthodontie voor kinderen en volwassenen

An De Geest, orthodontiste in de Orthodontiepraktijk De Geest in Aalst heeft door haar meer dan twintig jaar lange ervaring een expertise uitgebouwd in orthodontische behandeling bij kinderen en volwassenen. In deze praktijk worden alleen orthodontische behandelingen uitgevoerd, met veel aandacht voor de noden van elke individuele patiënt.

An De Geest is een erkende tandartsspecialist in de orthodontie met een universitaire specialisatieopleiding en zij is nog steeds verbonden aan de afdeling orthodontie van de KU Leuven.

Orthodontiste De Geest verhelpt de ongunstige of foutieve stand van de tanden met uitneembare (losse beugel) of vaste apparatuur, de gekende blokjes. Zij gebruikt de gewone metalen blokjes met of zonder kleurtjes en de witte blokjes.

Bij deze tandstandcorrectie heeft zij niet alleen aandacht voor een esthetische glimlach, maar zij verliest hierbij de optimale functionering van het gebit niet uit het oog.

 

Ook meer complexe behandelingen worden efficiënt aangepakt.

Bijvoorbeeld noodzakelijke tandstandcorrecties ter voorbereiding van kaakchirurgie, of voorbereiding voor esthetische tandrestauraties of voor het plaatsen van kronen, bruggen en implantaten.

Uiteraard wordt voor deze behandelingen gewerkt in een multidisciplinair kader, dus in  nauwe samenwerking met uw tandarts of met andere specialisten, parodontologen en kaakchirurgen.

 

 

Heeft u vragen over de correctie van uw gebit of dat van uw kind en wilt u graag een persoonlijk advies, contacteer ons dan telefonisch, via mail of via het contactformulier.

 

 

  053/21 48 77

 

info@orthodontiedegeest.be

 Bereken route